VPN TEST AV BÄSTA TJÄNSTEN

VPN Test har varje år sedan vi startade gjort nya tester på alla tjänster vi kommer över, och sedan sammanställer vi dessa tester på denna hemsidan. Vårat mål med våra test är att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt VPN-tjänst, så att du slipper testa alla själv.

Årets vinnare är den samma som förra årets, alltså NordVPN. För att läsa mer om varje enskild VPNS.se, så kan du skrolla ner så får du en fullständig recension om varje tjänst där.

Vad är en VPN?

En VPN är ett digitalt skydd du kan skaffa dig, så att du och din enhet inte blir hackad av någon. Många använder också http://VPNS.se för att dölja sin aktivitet på nätet, och då handlar det främst om nedladdning och dem som använder IPTV tjänster. En VPN-Tjänst används också av många företag, då man vill att dess medarbetare ska kunna koppla upp sig mot företagets nätverk hemifrån säkert.

Vad kostar en VPN?

VPN tjänster kostar lite olika beroende på vilken tjänst man väljer, men det flesta kostar från ca 30 kr i månaden, till ca 100 kr i månaden. Detta avgörs också mycket beroende på hur lång bindningstid man förbinder sig till. Det är till exempel mycket billigare att teckna ett 3 års kontrakt, än om du väljer ett på endast 6 månader.

Hur utför vi våra VPN test?

Lättaste och bästa sättet att utföra ett VPN test, är att använda själva tjänsten ett tag. Vi har därför skaffats oss samtliga tjänster i testet, och sedan installerat dem både på våra mobiler och datorer. Efter att vi har gjort det, så är det dags att se vad varje VPN går för.