Använd en cashback webbplats för att tjäna pengar

Om du förstår lite engelska är orddefinitionen ganska enkel: kontanter betyder pengar och tillbaka betyder avkastning. Begreppet cashback är därför ett system som innebär att göra inköp för att få pengar i gengäld. För detta, registrera dig på cashback webbplatser som Ebuyclub eller Igraal. Redan, bara genom att registrera, får du 10 € välkomstgåva och kan tjäna pengar enkelt. Bekräfta sedan din registrering och gör dina inköp på partnerwebbplatserna.

Ebuyclub eller igraal är cashback webbplatser som värd för många handlare. För olika inköp ersätter Aliexpress, eBay eller Amazon dig upp till 8% av dina inköp. För apparater, handlare som Fnac eller Darty ger dig upp till 5% av ditt köp och tjäna pengar. När det gäller Mode och kosmetika kan du få upp till 3,5% av ditt köp. Även mobiltelefoni kommer in i det, eftersom spelarna på detta område erbjuder upp till 18% cashback på en köpt produkt.

Vid varje köp krediteras det belopp du fått direkt till ditt cashback-konto. Förstärkningen är märkbar bortom en viss mängd. Det finns flera betalningsmetoder nämligen PayPal, banköverföring eller bankkontroll. Dra nytta av systemet och därför börja handla online för att tjäna pengar enkelt i gengäld som du tjänar pengar.