Dela olagliga IPTV-prenumerationer på svart

Det är oklart om detta är en åtgärd från justitiedepartementet och / eller författarens förespråkare som BREIN. Billigare IPTV-abonnemang i synnerhet verkar påverkas. Dessa abonnemang har också sålts av nederländska återförsäljare. Vidare är det straffbart att sälja sådana olagliga IPTV-abonnemang. I stället för kanallistan meddelas användarna att Internetadressen inte kan nås när du öppnar appen som använder IPTV-prenumerationen. Tv-kanaler kan därför inte längre ses.

Olaglig visning

Olagliga IPTV-abonnemang har nackdelen att behöva betala abonnemangsavgifter till internetbrottslingar i förväg. Priset på en månadsprenumeration hålls medvetet dyrare för att locka köparen att köpa ett billigare årsabonnemang. Men om inom den period inom vilken abonnemanget är giltigt, stannar IPTV-tjänsten av någon anledning, då köparen kommer att förlora de pengar som betalats i förväg i nästan alla fall. Ofta internet brottslingar besluta att dra ur kontakten på en viss tjänst själva för att ytterligare utnyttja den under ett annat namn. I detta fall verkar det vara strömmar av TV-kanaler som erbjuds i Nederländerna för billigare olagliga IPTV-abonnemang.

Internet brottslingar

Det finns tecken på att internetbrottslingar medvetet har ändrat internetlänken till kanallistan. Enligt vissa användare kan de enskilda kanaler som lagras i en favoritlista i appen visas utan problem.