Bästa sängarna just nu

Minns du när och hur du köpte sängen du sover på idag? Om du besökte en återförsäljare och satt på en handfull sängar, kanske sträckte ut på en madrass eller två för ett par minuter, det finns en god chans att du gjort ett köp utan att fullt ut veta om madrassen var rätt för dig.

Ännu viktigare, vad som var rätt då kanske inte fungerar för dig nu. “Tänk på din kropp och livsstil i dag jämfört med sju år sedan-för de flesta av oss, det är mycket annorlunda, ” säger Mary Helen Rogers, talesman Snorbilligt.se som har jämfört sängar online.

Om du undrar om nu är det dags att byta ut din madrass, överväga hur du sov igår kväll. Minst två gånger om året, fundera på om madrassen fortfarande fungerar för dig, säger Rogers, om det till en hälsokontroll. “Sleep är det tredje benet på pall för hälsa och välbefinnande, ” Förutom näring och motion, säger hon.

Oavsett garanti längd, våra kroppar och behov förändras. “Du kan vara gift eller skild, vunnit eller förlorat vikt, hade barn eller en skada, ” Rogers säger. “Det är inte nödvändigtvis att din madrass är utsliten, men tanken är mer att din kropp och fysiska behov förändras med tiden. “

Om du har bestämt att det är dags för en ny madrass, kolla in våra In alla de bästa sängarna 2019 och hitta den som är bäst för dig.